Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Officiellt: Backen klar för Hammarby

Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN

SportExpressens avslöjande är bekräftat – Mohanad Jeahze är klar för Hammarby och presenterades under tisdagseftermiddagen. 

– Hammarby är Sveriges största klubb och det känns jättekul att vara här, säger ytterbacken som är spelklar till Hammarbys Europa League–match.

Köp Hammarbys match mot Puskas redan nu på SportExpressen Play! Sändningen startar klockan 17.30 på torsdag.

I går måndag kunde SportExpressen berätta att Mohanad Jeahze var klar för Hammarby. Ytterbacken lämnade därmed Mjällby där han tillbringat 1,5 säsong och varit en av lagets allra bästa spelare. 

Nu är värvningen officiell – Hammarby presenterade Jeahze under tisdagseftermiddagen. 

– Vi har följt Mohanad noga under en längre period, och han har haft en fantastisk utveckling under de senaste ett och ett halvt åren. Han har flera fina egenskaper och vi är väldigt glada och stolta att han valde att komma till Hammarby. Det är en spelare som kommer bidra mycket till vårt spel, inte minst med sin fina vänsterfot och hans attityd på planen, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson till klubbens hemsida

”Hammarby är Sveriges största klubb”

Ytterbacken, som skrivit på ett 3,5–årskontrakt, är salig över att vara på plats i Stockholm: 

– Hammarby är Sveriges största klubb och det känns jättekul att vara här. Under Stefan Billborn spelar Hammarby Sveriges finaste fotboll, och det är klass på varje position i det här laget, säger Jeahze som är spelklar till Hammarbys Europa League–match mot ungerska Puskas Akademia. Den ser du på SportExpressen Play.