Foto: Andreas L Eriksson
 Foto: Andreas L Eriksson

Óbolo byter agent i jakten på ny klubb

Publicerad
Uppdaterad
AIK:s argentinske stjärna Iván Óbolo vill desperat ut i Europa till de större ligorna och har i jakten på en flytt bytt agent.
AIK har därför en plan B i Brasilien där en forward är scoutad för att ersätta Óbolo om han försvinner.
- Det är inget som jag kommer att svara på, säger AIK:s sportchef Björn Wesström.
Stanna kvar på Råsunda, eller flytta vidare ut i Europa.
Det är frågan som AIK och Ívan Óbolo försöker hitta lösningen på under transferfönstret som öppnade i går.
AIK har i alla fall lagt upp en plan B, om Obolo skulle försvinna. Wesström har själv gjort ett par resor till Sydamerika.
- Vi har en plan för båda scenarierna. Óbolo är en så bra spelare så det vore konstigt om det inte skulle komma några bud, säger Wesström.

Inga bud

Några bud på Óbolo har dock inte kommit så här långt, och ryktet om grekiska Panathinaikos intresse känner AIK inte till.
- Nej, det har jag inte hört något om.
För att få fart på intresset från utlandet så har nu Ívan Óbolo bytt agent. Nya agenter är nu Carl Fhager och Patrick Mörk.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag