Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nyckelspelaren lämnar – för spel i Djurgården

Foto: LINNEA RHEBORG / BILDBYRÅN
Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN

Här är spelaren som ser ut att bli Djurgårdens nästa värvning. 

Mittbacken Marcus Danielsson är bara detaljer från en övergång. 

 - Vi har träffat Marcus i dag sedan får vi se vad som händer, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson. 

Det var under gårdagen som SportExpressen kunde avslöja att Djurgården lånar ut Marcus Hansson till IK Frej i Superettan. Mittfältaren lämnar DIF direkt och spelar under 2018 i superettan. Därmed finns det plats för värvningar i Djurgården, som tidigare tagit in bland annat Denisz Kozica, Jonathan Ring och Fredrik Ulvestad till den här säsongen. 

Marcus Danielsson nära Djurgården 

Enligt SportExpressens uppgifter är nu förre Sundsvallsförsvararen Marcus Danielsson nära en övergång till Djurgården. Parterna har förhandlat under en längre tid och idag så var även Danielsson på Kaknäs för att träffa klubben. 

- Jag kan bekräfta att vi träffat Marcus. Sedan får tiden utvisa vad som händer. Något mer finns inte att säga i nuläget, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

Marcus Danielsson har under flera säsonger varit en nyckelspelare i GIF Sundsvall och den här säsongen var han med och höll laget kvar i allsvenskan. 

Nyckelspelare i Sundsvall 

Kontraktet säkrades inte förrän i den sista omgången då "Giffarna" vann mot IFK Göteborg samtidigt som Jönköpings Södra inte lyckades att vinna mot Östersund. Mittbackens kontrakt med "Giffarna" gick ut den här säsongen och fram till nu har han varit klubblös. Men nu ser det alltså ut att bli Djurgården för Danielsson, som han alltså, om allt går som planerat kommer till som bosmanspelare. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!