Foto: LINNEA RHEBORG / BILDBYRÅNFoto: LINNEA RHEBORG / BILDBYRÅN
 Foto: LINNEA RHEBORG / BILDBYRÅN
Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅNFoto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN
 Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN

Nyckelspelaren lämnar – för spel i Djurgården

Publicerad

Här är spelaren som ser ut att bli Djurgårdens nästa värvning. 

Mittbacken Marcus Danielsson är bara detaljer från en övergång. 

 - Vi har träffat Marcus i dag sedan får vi se vad som händer, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson. 

Det var under gårdagen som SportExpressen kunde avslöja att Djurgården lånar ut Marcus Hansson till IK Frej i Superettan. Mittfältaren lämnar DIF direkt och spelar under 2018 i superettan. Därmed finns det plats för värvningar i Djurgården, som tidigare tagit in bland annat Denisz Kozica, Jonathan Ring och Fredrik Ulvestad till den här säsongen. 

Marcus Danielsson nära Djurgården 

Enligt SportExpressens uppgifter är nu förre Sundsvallsförsvararen Marcus Danielsson nära en övergång till Djurgården. Parterna har förhandlat under en längre tid och idag så var även Danielsson på Kaknäs för att träffa klubben. 

- Jag kan bekräfta att vi träffat Marcus. Sedan får tiden utvisa vad som händer. Något mer finns inte att säga i nuläget, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

Marcus Danielsson har under flera säsonger varit en nyckelspelare i GIF Sundsvall och den här säsongen var han med och höll laget kvar i allsvenskan. 

Nyckelspelare i Sundsvall 

Kontraktet säkrades inte förrän i den sista omgången då "Giffarna" vann mot IFK Göteborg samtidigt som Jönköpings Södra inte lyckades att vinna mot Östersund. Mittbackens kontrakt med "Giffarna" gick ut den här säsongen och fram till nu har han varit klubblös. Men nu ser det alltså ut att bli Djurgården för Danielsson, som han alltså, om allt går som planerat kommer till som bosmanspelare. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag