Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nu öppnar Erkan Zengin för Sverige

Foto: NILS PETTER NILSSON
Foto: NILS PETTER NILSSON

Erkan Zengins tilltänkta flytt på deadline day kraschade.

Svensken var på väg till Alanyaspor - men Eskisehirspor vägrade affär.

Nu öppnar han upp för att flytta hem till Sverige.

– Jag kanske vänder hemåt, säger Zengin till Fotbollskanalen.

Erkan Zengin var på god väg att byta klubb under de avslutande dagarna av januarifönstret. På deadline day lutade precis allt mot en flytt, och enligt uppgifter, var han nära Alanyaspor.

Men med bara några timmar kvar av fönstret kraschade affären. Anledningen var att Eskisehirspor vägrade släppa svensken. Zengin gick senare ut på Twitter och rasade över en utebliven affär där han riktade kritik mot klubbens styrelse: 

"Svår tid, de har behandlat mig illa.", skrev han.

Zengin öppnar för allsvenskan

Nu har svensken pratat med Fotbollskanalen om övergången som inte blev av. 

– Jag förhandlar med klubben och ska kanske bryta kontraktet, så det är det vi förhandlar om hur vi ska göra. Jag har haft lite tråkigheter med klubben. Vi var egentligen överens med Alanyaspor och bestämde oss för att jag skulle gå dit, men två timmar innan fönstret stängde, så ville de inte släppa mig. Nu får vi se vad som händer. Jag måste dra härifrån, säger han till sajten.

Nu öppnar han upp för en återkomst till Sverige.

- Jag har ett och ett halvt år kvar på kontraktet, så jag är ju spelare här. Jag kan spela här under våren, men det känns som sista alternativet. Jag tänker inte spela här. Det kommer att bli en flytt, säger han. Fönstret är ju stängt, så jag måste gå någonstans där det är öppet som USA eller Sverige. Jag kanske vänder hemåt, vi får se, säger han till Fotbollskanalen.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!