Foto: NILS PETTER NILSSONFoto: NILS PETTER NILSSON
 Foto: NILS PETTER NILSSON
Foto: NILS PETTER NILSSONFoto: NILS PETTER NILSSON
 Foto: NILS PETTER NILSSON

Nu öppnar Erkan Zengin för Sverige

Publicerad

Erkan Zengins tilltänkta flytt på deadline day kraschade.

Svensken var på väg till Alanyaspor - men Eskisehirspor vägrade affär.

Nu öppnar han upp för att flytta hem till Sverige.

– Jag kanske vänder hemåt, säger Zengin till Fotbollskanalen.

Erkan Zengin var på god väg att byta klubb under de avslutande dagarna av januarifönstret. På deadline day lutade precis allt mot en flytt, och enligt uppgifter, var han nära Alanyaspor.

Men med bara några timmar kvar av fönstret kraschade affären. Anledningen var att Eskisehirspor vägrade släppa svensken. Zengin gick senare ut på Twitter och rasade över en utebliven affär där han riktade kritik mot klubbens styrelse: 

"Svår tid, de har behandlat mig illa.", skrev han.

Zengin öppnar för allsvenskan

Nu har svensken pratat med Fotbollskanalen om övergången som inte blev av. 

– Jag förhandlar med klubben och ska kanske bryta kontraktet, så det är det vi förhandlar om hur vi ska göra. Jag har haft lite tråkigheter med klubben. Vi var egentligen överens med Alanyaspor och bestämde oss för att jag skulle gå dit, men två timmar innan fönstret stängde, så ville de inte släppa mig. Nu får vi se vad som händer. Jag måste dra härifrån, säger han till sajten.

Nu öppnar han upp för en återkomst till Sverige.

- Jag har ett och ett halvt år kvar på kontraktet, så jag är ju spelare här. Jag kan spela här under våren, men det känns som sista alternativet. Jag tänker inte spela här. Det kommer att bli en flytt, säger han. Fönstret är ju stängt, så jag måste gå någonstans där det är öppet som USA eller Sverige. Jag kanske vänder hemåt, vi får se, säger han till Fotbollskanalen.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag