Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Nu känner jag mig helt död - vill bara lägga mig”

Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

Hammarby åkte på en riktig smäll mot Midtjylland.

Förlustsiffrorna skrevs till 0-4.

– Det rann över för mycket, säger Darijan Bojanic besviket.

Hammarby ställdes mot tuffast tänkbara motstånd på tisdagen. Danska serieledarna Midtjylland gästade Hammarby IP - och körde över Bajen totalt.

Efter matchen var det besvikna miner i Hammarbylägret.

– Det funkade inte i dag, säger Darijan Bojanic besviket.

Bojanic: ”Bra reality check”

Var ni för trötta?

– Lite kanske. Vi har tränat jävligt hårt och är inne i den perioden. Men jag tycker inte att det ska spela någon roll. Midtjylland gör det också bra, de har en otrolig jävla press och det kändes som att man inte hade alternativ när man fick bollen. Det var tajt men vi måste göra det mycket bättre.

Hur känns kroppen?

– Nu känner jag mig helt död, jag vill bara lägga mig och vila.

Du känns väldigt besviken?

– Ja, fine om vi torskar 1-0 eller 2-0 men det rann över för mycket med 4-0. Det kanske är en bra reality check, att vi behöver jobba hårdare.

”Känner sig inte tillräckligt bra”

Lagkapten Jeppe Andersen.

– Vi är besvikna på hur vi spelade. Midtjylland är ett bra lag och pressar högt vilket vi inte är så vana med faktiskt. De är längre fram än oss, vi behöver mer tid. Samtidigt har vi tränat jättehårt i början och vi är inte friska. Men det är fortfarande ingen ursäkt.

Hur känner man sig när Midtjylland pressar så högt och ni inte har så många alternativ i passningsspelet?

– Man känner sig inte tillräckligt bra på fotboll just nu. Det är en klassisk träningsmatch, resultatet är inte det viktigaste även om vi tänker på det, men det var ett rättvist resultat. Vi kände oss stressade och fick ingen tid med bollen. Vi löser det.

Vill man ha ett lättare motstånd så här i början?

– Publiken tänker väl ”oj, oj det ser inte bra inför nya säsongen”. De måste ha tålamod med oss, det kommer bli mycket bättre det lovar jag. Vi ska jobba på.

LÄS MER: Sågningen: ”De första femton är hål i huvudet”