Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Norrköpingsstjärnan är på väg att säljas

Kalle Holmberg.Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Kalle Holmberg.Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN
Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: JOSEFINE LOFTENIUS / BILDBYRÅN

Aris Thessaloniki vill köpa loss IFK Norrköpings anfallare Kalle Holmberg. 

Enligt SportExpressens uppgifter har den grekiska klubben lagt ett första bud på spelaren - och förhandlingar pågår. 

IFK Norrköpings anfallare Kalle Holmberg stod för nio mål och sex framspelningar förra säsongen och kom igång rejält på hösten då han var en av nyckelspelarna som såg till att Norrköpings guldhopp levde ända in i sista omgången.

Holmberg med i landslaget

Laget slutade dock tvåa i allsvenskan bakom AIK och har inför den här säsongen sålt David Moberg-Karlsson till Slavia Prag samtidigt som laget värvat hem Christoffer "Totte" Nyman och även lånat in Sead Haksabanovic från West Ham i Premier League.

Kalle Holmberg har varit ryktenas man under en längre tid tack vare hans målsuccé i allsvenskan och en flytt till Zweite Bundesliga har tidigare varit aktuell. 

 

FÅ BÄST KOLL: Följ IFK Norrköping – direkt i Messenger 

 

Förhandlingar pågår

Enligt SportExpressens uppgifter försöker nu Aris Thessaloniki i den grekiska högstaligan köpa loss spelaren. Klubben har kommit med ett första bud till IFK Norrköping och förhandlingar mellan parterna pågår just nu. 

Holmberg var precis som förra året uttagen till landslagets årliga Januariturné och han startade första matchen mot Finland. En match som Sverige förlorade med 1-0. 

IFK Norrköpings manager Jens Gustavsson har avböjt att kommentera någonting kring en eventuell försäljning av Kalle Holmberg. Spelarens kontrakt med IFK Norrköping går ut efter den här säsongen. 

Aris Thessaloniki FC ligger för närvarande sexa i grekiska högstligan och har fått ihop 23 poäng på 16 matcher.