Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Norrköping klart för final i svenska cupen

Foto: Peter Holgersson / BILDBYRÅN
Foto: Peter Holgersson / BILDBYRÅN

Här tar sig IFK Norrköping till final i Svenska cupen. Laget hade inga problem att besegra Brommapojkarna hemma på "Nya Parken" - och möter därmed Östersunds FK i final.

Niclas Eliasson avgjorde definitivt matchen med sitt drömmål.

Matchen slutade 4-0.

- Det känns skönt och vi gör en bra match, säger Kalle Holmberg till C More.

Det blir ingen skrällfinal i Svenska Cupen.

Olof Mellbergs Brommapojkarna gick på pumpen i semifinalen mot IFK Norrköping och förlorade med 4-0.

Norrköping förde spelet hemma på "Nya Parken" och gjorde också planenligt 1-0. Målskytt var mittbacken Jon Gudni Fjoluson - som gav hemmalaget den perfekta starten på matchen.

Tuff konkurrens

2-0 kom genom Kalle Holmberg, som i tuff konkurrens har spelat till sig en ordinarie plats i anfallet bredvid förra årets skyttekung i Norrköping Sebastian Andersson.

Möter ÖFK i final

2-0 stod sig inför den andra halvleken där Brommapojkarna tog mer risker utan att kunna hota Norrköping i det offensiva spelet.

Det blev en rätt komfortabel seger för Jens Gustafssons gäng som nu får möte Östersunds FK i finalen efter att slutresultatet skrivits till 3-0.

Niclas Eliasson fortsatte målskyttet med ett riktigt drömmål. Han fick tag i bollen en bit utanför straffområdet, lade bollen tillrätta och dunkade upp bollen i nättaket.

Helt otagbart för målvakten i Brommapojkarna. Kort efter målet byttes Eliasson ut och ersattes av David Moberg-Karlsson. Några minuter senare satte Kalle Holmberg 4-0. Hans andra för kvällen.

- Inte så mycket att säga, det är bara gå ut och njuta. Vi gör en bra match och det känns så klart skönt, säger tvåmålsskytten Kalle Holmberg till C More.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!