Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Norrköping kan värva Rami Kaib från Heerenveen

Förre MFF-backen: ”Man blev lite av en trendsättare”
Norrköping kan värva Rami Kaib från Heerenveen.
Foto: VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO/IBL

Rami Kaib, 25, kan lämna Heerenveen i vinter för allsvenskan.

IFK Norrköping är på jakt efter vänsterbacken till nästa säsong.

En första kontakt är redan tagen med Heerenveen om en affär.

Det blir av allt att döma en hektisk vinter i IFK Norrköping. Expressen har tidigare berättat att Linus Wahlqvist är på väg att säljas till Pogon Szczecin där Jens Gustafsson är tränare.

IFK har också lagt ett bud på BP:s offensiva poängmaskin Oscar Pettersson och där pågår förhandlingar just nu om en övergång, något Expressen avslöjade i förra veckan. 

En position som klubben vill förstärka är vänsterbackspositionen. 

Under vintern har IFK haft flera namn uppe för diskussion, bland annat Adam Lundqvist från Houston Dynamo, som också fått ett avtalsförslag men spelaren ser ut att vilja stanna i MLS ett år till.

På jakt efter Kaib

Samtidigt jobbar Norrköping vidare med andra spår och där har jakten intensifierats allt mer den senaste tiden. Nu har blickarna riktats mot en annan gammal Elfsborgspelare.

Enligt uppgifter till Expressen, från flera av varandra oberoende källor, är Norrköping på jakt efter Heerenveens vänsterback Rami Kaib, 25.

IFK har redan tagit en första kontakt med den nederländska klubben och Kaib är ett hett spår för ”Peking” i jakten på en ny vänsterback till nästa säsong och samtalen väntas fortskrida under de kommande veckorna.

Kaib har kontrakt med Heerenveen fram till juni 2024 och har bara fått spela i nio matcher den här säsongen. 25-åringen har gjort 56 matcher, ett mål och fyra assist för klubben.