Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Utländskt bud på stjärnan nobbat

Norrköping nobbade budet på Jon Gudni Fjoluson.
Foto: SUVAD MRKONJIC / BILDBYRÅN
Jon Gudni Fjoluson i Sundsvallströjan.
Foto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN

IFK Norrköping har nobbat ett bud från en belgisk klubb på Jon Gudni Fjoluson - och enligt SportExpressens uppgifter vill Norrköping inte sälja sin mittback i Januarifönstret. 

Samtidigt ska belgarna vara beredda att återkomma med ett högre bud inom de närmaste veckorna. 

Redan den 19 november kunde SportExpressen avslöja att IFK Norrköping jobbade hårt för att värva hem Jordan Larsson från NEC Nijmegen. Den 2 januari blev också övergången officiell då den förre HIF-anfallaren presenterades på en presskonferens. 

– Norrköping har varit intresserade under en längre tid, jag har varit intresserad, och det är en bra klubb i Sverige. Det är rätt klubb för mig att komma till. 

– Spelsättet passar mig väldigt bra och sedan har klubben varit väldigt angelägna om att värva mig. Det är viktigt att känna sig uppskattad. Det ska bli otroligt kul, sa spelaren själv då.

Linus Wahlqvist kan lämna 

Sedan dess har klubben också värvat Lars Krogh-Gerson, Ian Smith och i går presenterade klubben även förre MFF och AIK-spelaren Simon Thern. Samtidigt siktar högerbacken Linus Wahlqvist på att komma utomlands och där kan en flytt bli aktuell redan i det här fönstret. Även mittbacken Jon Gudni Fjoluson har dragit till sig intresse från utländska klubbar. Enligt SportExpressens uppgifter kom ett bud på islänningen från en belgisk klubb i dagarna, men Norrköping valde att nobba. 

Norrköping ovilliga att sälja 

Belgarna ska dock vara måna om att värva den vänsterfotade mittbacken och kan återkomma med ett nytt bud inom de närmaste veckorna. Norrköping ska dock inte vara villiga att sälja islänningen i detta fönster utan ser honom som en nyckelspelare i satsningen mot toppen kommande säsong. 

SportExpressen har varit i kontakt med IFK Norrköpings manager Jens Gustafsson som inte vill ge några kommentarer angående intresset för Fjoluson.