Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Noah Persson på väg till toppklubb utomlands

Mjällbys Noah Persson.
Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN
Hammarbys sportchef Jesper Jansson.
Foto: MATHILDA AHLBERG / BILDBYRÅN

Här är den schweiziska klubben som vill Noah Persson.

Enligt uppgifter till Expressen är det Young Boys som förhandlar med Mjällby om en affär gällande 19-åringen.

Turerna har varit många kring Noah Persson i Mjällby. Expressen kunde för några veckor sedan avslöja att Hammarby lagt ett bud på spelaren och att man förhandlade om en affär.

Men Mjällby nobbade budet då man ansåg att det var för lågt och därefter har Bajen försökt komma till skott med en affär, men Mjällby har begärt för mycket pengar.

Nu ser en övergång avlägsen ut och på lördagen rapporterade Aftonbladet att en klubb från Schweiz gett sig in i jakten och att man för samtal om en övergång för Persson.

Klubben som vill värva Persson

Expressen kan nu avslöja att det handlar om storklubben Young Boys som toppar den schweiziska ligan på 41 poäng, 13 poäng före tvåan Lugano.

Klubbarna för just nu förhandlingar om en övergång och det återstår att se ifall en affär kan gå i hamn. Transferfönstret i Schweiz är fortfarande öppet fram till den 15 februari.

Noah Persson debuterade i januari för landslaget på januariturnén i Portugal och spelade heller inte Mjällbys träningsmatch i går. Allt talar för att han lämnar i vinter. 

Samtidigt har Hammarby ett antal spår till vänsterbacken, bland annat utländska, och där jobbas det för fullt med att komma i mål.