Nikola Djurdjic har tidigare spelat för Malmö FF. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅNNikola Djurdjic har tidigare spelat för Malmö FF. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Nikola Djurdjic har tidigare spelat för Malmö FF. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Nu ansluter anfallaren till Hammarby. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅNNu ansluter anfallaren till Hammarby. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Nu ansluter anfallaren till Hammarby. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Succéanfallaren klar - återvänder till Sverige

Publicerad

Han har gjort sig känd som en målfarlig anfallare i såväl HIF som MFF. 

Nu är Nikola Djurdjic nära en återkomst till allsvenskan. 

Enligt Fotbollskanalen är serben nära en övergång till Hammarby. 

Enligt uppgifter till SportExpressen kommer anfallaren att presenteras i morgon torsdag.

Tidigare under onsdagen kunde SportExpressen avslöja att Hammarby gjort klart med den förre landslagsstjärnan Erkan Zengin. 

Och Bajen verkar inte ligga på latsidan när det kommer att förstärka sitt lag inför den allsvenska premiären. Enligt Fotbollskanalen så har klubben ett tag haft kontakt med den 31-åriga anfallaren Nikola Djurdjic - och nu är en övergång nära. 

– Inga kommentarer, säger agenten Michael Kallbäck till sajten.

Enligt uppgifter till SportExpressen kommer Djurdjic att presenteras i morgon torsdag.

Djurdjic har gjort succé i allsvenskan

Djurdjic spelade senast för danska Randers, men de bröt kontraktet i slutet av januari och Djurdjic är därmed gratis för Hammarby att hämta in. 

Det skulle såna fall bli serbens tredje sejour i allsvenskan. 2012 lånades han in till Helsingborgs IF där han gjorde stor succé med 14 fullträffar på sina 19 framträdanden. 

Tre år senare återvände han till allsvenskan, men gick till HIF:s värsta rival Malmö FF. I Malmö spelade Djurdjic 22 matcher varav sex i Champions League. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag