Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mohanad Jeahze lämnar Hammarby för DC United

Mohanad Jeahze.
Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN

Nu är det klart.

Vänsterbacken Mohanad Jeahze lämnar Hammarby för DC United, precis som Expressen tidigare kunnat berätta.

Där får han ikonen Wayne Rooney som tränare.

I slutet av november kunde Expressen berätta att Hammarbys vänsterback Mohanad Jeahze lämnar allsvenskan för spel i MLS och DC United.

Där skulle han bli en av den nordamerikanska ligans bäst betalda ytterbackar. 

Och nu är affären klar. På sin hemsida bekräftar Hammarby att Jeahze är klar för spel i DC United, där han blir lagkamrat med bland annat den före detta supertalangen Ravel Morrison och anfallaren Christian Benteke.

– Vi är väldigt nöjda och stolta över den utveckling Mohanad har haft hos oss, och där påminner hans kurva om Darijans (Bojanics). Han kom till oss från Mjällby som då var nykomling i allsvenskan, och har vuxit ut till en av seriens bästa vänsterbackar. Vi önskar Mohanad stort lycka till, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson i ett pressmeddelande. 

Mohanad Jeahze:

– Jag kom hit för två och ett halvt år sen med en dröm om att vinna en titel med Hammarby. Jag kan kolla tillbaka på tiden vi hade tillsammans och säga att drömmen blev uppnådd, vi vann en titel tillsammans.