Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mjällby nära danska anfallaren Max Fenger

Foto: Gonzales Photo/Lasse Lagoni via www.imag / www.imago-images.de

Mjällbys anfallsjakt har pågått i flera veckor men nu är man snart i mål.

Enligt uppgifter till Expressen jobbar Mjällby på att låna in Max Fenger, 21, från Odense och parterna ska vara nära en lösning.

Det har varit vida känt att Mjällby sökt efter en ny forward inför allsvenskan efter att Jacob Bergström lämnat för Djurgården och Silas Nwankwo ådragit sig en allvarlig knäskada.

Nu kan klubben vara på väg att hämta in ett nytt namn.

Enligt uppgifter till Expressen jobbar Mjällby på att värva in Max Fenger, 21, från danska Odense. Det ska vara tal om ett lån och Expressen erfar att man är nära en lösning.

Nära ny anfallare

Det återstår att se om de sista pusselbitarna faller på plats - men om de gör det, och allt blir klart, så väntas sportchefen Hasse Larsson presentera Fenger inom den närmsta tiden.

Max Fenger började sin karriär i Roskilde men flyttade till Odense 2018. Han har gjort 13 mål och sex assist på 73 matcher så här långt. Fenger har kontrakt till 2025 med Odense.

Odense är som bekant en svenskklubb och tränas av Andreas Alm. Sedan 2021 är Björn Wesström klubbdirektör i den danska klubben och i vintras värvade man Sirius chefsscout Adrian von Heijne.