Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mjällby jagar Erton Fejzullahu

Foto: Niclas Tilosius
Mjällby går en kamp mot klockan för att värva tillbaka Hollandsproffset Erton Fejzullahu, 23.
Enligt FotbollsExpressen.se:s källor jobbar klubben hårt på att locka hem stjärnan från NEC Nijmegen - men det är tveksamt om affären hinner bli klar innan fönstret stänger.
- Han är en hemmapojke som vi har kontakt med, men vi har bara elva timmar på oss om det ska bli något, säger sportchefen Thomas A Borstam.
Det svenska transferfönstret stänger vid midnatt och flera svenska klubbar går nu en kamp mot klockan för att få in förstärkningar i sitt lag.
En av de mer överraskande jakterna är Mjällby AIF:s på Erton Fejzullahu i NEC Nijmegen.
Fejzullahu lämnade Mjällby för Nijmegen 2009, efter en succéfylld sista vårsäsong i superettan. Men han har haft svårt att ta en plats och var förra säsongen utlånad till Randers i danska ligan.
Nu är han tillbaka i Nijmegen, men har fått besked att han inte tillhör klubbens förstaval i anfallet.
Mjällby har tidigare varit tydliga med att man vill få in ytterligare en anfallare (efter Pär Ericsson från IFK Göteborg) att förstärka truppen med.

Jagade Kezman

Klubben har bland annat jobbat på utländska stjärnnamn som förre Chelseaspelaren Mateja Kezman, men efter att dessa affärer inte gått i lås ligger nu – enligt FotbollsExpressens.se:s källor – i stället fokus på att få hem sin förre anfallsstjärna Erton Fejzullahu.
Mjällby ska, enligt uppgifterna, försöka få in externa pengar för att i sista stund lösa övergången. Det är dock tveksamt om man hinner landa affären.
– Erton är en hemmapojke som är på våra matcher när han är hemma och som jag har kontakt med. Men det är bara elva-tolv timmar kvar innan fönstret stänger, så det ska ske något väldigt snabbt i så fall och att det skulle bli en värvning, vi är inte där ännu, säger sportchefen Thomas A Borstam.
När FotbollsExpressen.se når Erton Fejzullahu under ett träningpass i Holland förnekar han att det skulle bli något med Mjällby.
– Det stämmer absolut inte. Du får ringa igen om två timmar. Jag ska träna nu, säger han.