Mittfältsstjärnan stannar kvar i AIK

Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN

Här är glädjebeskedet till AIK. 

Enligt SportExpressens uppgifter står det nu klart att Bilal Hussein kommer förlänga sitt kontrakt med AIK. Parterna är muntligt överens om ett nytt avtal - och det kommer att bli officiellt inom kort. 

Bilal Hussein har haft ett utgående kontrakt med AIK men har tidigare varit öppen med att han haft en bra dialog med sportchefen Henric Jurelius om en eventuell förlängning. Men än så länge har parterna inte lyckats enas om ett nytt kontrakt och U21-landslagsmannen skulle i sommar kunna skriva på gratis för en ny klubb och spela ut sitt kontrakt med klubben och sedan lämna gratis. 

Förlänger med AIK 

Men enligt SportExpressens uppgifter har nu förhandlingarna intensifierats under de senaste veckorna och nu står det också klart att Bilal Hussein kommer att förlänga sitt kontrakt med AIK, om inget oförutsett inträffar. U21-landslagsmannen är muntligt överens om AIK om ett nytt avtal och det hela väntas bli officiellt inom en snar framtid. 

Var lagkapten för U21-landslaget 

Den här säsongen har Hussein växt ut till en nyckelspelare på AIK:s mittfält och han har spelat samtliga åtta matcher från start. Han har dessutom varit lagkapten för U21-landslaget under den senaste samlingen där han bar bindeln i 2-0-segern mot Finland den 3 juni.