Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Peking värvar Telo – återvänder från Norge

Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / PATRIK C ÖSTERBERG / IBL/IBL PATRIK C ÖSTERBERG /
Foto: NILS JAKOBSSON / BILDBYRÅN

IFK Norrköping förstärker truppen. 

Det är 29-åriga mittbacken Christopher Telo som vänder tillbaka till klubben efter en sejour i Molde FK, det meddelades under lördagen. 

 –Det är bara glädje och det känns otroligt härligt att vara tillbaka – jag har längtat efter det här, säger Christopher Telo till klubbens hemsida. 

Christophers Telo är ett välkänt namn i IFK Norrköping, försvarsspelaren har spenderat flera år i klubben. Han lämnade 2017 för spel i norska Molde FK, men nu är han alltså tillbaka i allsvenskan. 

– Det är bara glädje och det känns otroligt härligt att vara tillbaka – jag har längtat efter det här, säger Christopher Telo till klubbens hemsida.

”En viktig grundbult”

I ett uttalande från IFK Norrköping skriver man att Christophers ankomst är i led med att Johannes Vall lämnade klubben på lån till Östers IF. Där förklarar även tränare Jens Gustafsson nyförvärvet ytterligare: 

– Vi får in en väldigt användbar spelare som vi kan använda på båda kanterna. Han är högerfotad men har spelat de flesta av sina allsvenska matcher på vänsterkanten, säger Jens Gustafsson. 

–Telo är en viktig grundbult i vår verksamhet och kultur och vi är väldigt glada och tacksamma för den här möjligheten. Han har varit med och byggt upp det IFK som finns i dag, säger Peter Hunt.

https://twitter.com/ifknorrkoping/status/1155046579952336898?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1155046579952336898&ref_url=https%3A%2F%2Fbloggar.aftonbladet.se%2Fsillyseason%2F2019%2F07%2F27%2Fklart-telo-gor-en-comeback-i-peking%2F