Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Missar stormötet: ”Har en känning”

Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN

Djurgården mot Malmö FF i kväll. 

Då tvingas Blåränderna klara sig utan Emir Kujovic som inte är uttagen. 

– Han var med på sista träningen, men klev av med känning i ljumsken, säger sportchefen Bosse Andersson.

Det vankas stormöte på Tele 2 arena i kväll när Djurgården tar emot serieledarna Malmö FF. Men hemmalaget har drabbats av flera bakslag inför matchen.

Emmanuel Banda, Erik Berg, Alexander Abrahamsson och inte minst Emir Kujovic saknas alla i matchtruppen som presenterades av klubben på söndagen.

Som skäl angav Djurgården endast att spelarna ”inte är tillgängliga”. 

När SportExpressen når Djurgårdens sportchef Bosse Andersson förklarar han att Kujovic drabbats av en skada på lagets sista träning inför matchen.

– Emir skulle ha startat och var med på sista träningen. Men han klev av efter ett tag med en känning i ljumsken, säger sportchefen.

Emir Kujovic spelade i derbyt mot Hammarby innan landslagsuppehållet. Erik Berg har inte spelat matcher sedan mötet med Helsingborg. Mittbacken dras allt jämt med besvär kring sitt knä och det är fortfarande oklart när han är tillbaka.

Djurgården ligger på sjundeplats i allsvenskan inför kvällens match och har fem poäng upp till fyran BK Häcken och fem till trean Elfsborg.

https://twitter.com/DIF_Fotboll/status/1317872887370567680?s=20