Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Milosevic nära att återvända till AIK

Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Foto: ANDREAS SANDSTRÖM / BILDBYRÅN

Alexander Milosevic är nära att återvända till AIK. 

Enligt SportExpressens uppgifter vill sportchefen Henrik Jurelius värva in den förre guldhjälten till lagbygget 2021, vilket han meddelat styrelsen. 

AIK hoppas göra klart med mittbacken under landslagsuppehållet. 

Alexander Milosevic står fortfarande utan klubb sedan han bröt kontrakt med danska Vejle i somras. Mittbacken har nobbat ett par utländska klubbar, däribland APOEL FC på Cypern, och han har hållit i gång med Vasalund i avvaktan på att göra klart med någon ny klubb. 

Allt talar för en återkomst 

Men nu talar allt för att det blir en comeback i AIK trots allt. Enligt SportExpressens uppgifter har AIK:s sportchef Henrik Jurelius meddelat AIK:s styrelse att han vill värva in Milosevic till lagbygget 2021. 

Samtidigt som även Milosevic har meddelat att han vill spela för AIK. Klubbens styrelse sammanträder i dagarna och ska diskutera frågan, men målet är att Milosevic och AIK ska komma överens om ett kontrakt under landslagsuppehållet. 

”Är alltid sugen på AIK” 

Det enda som kan sätta stopp är att styrelsen säger nej på grund av det ekonomiska läget. 29-åringen var positiv till en återkomst i AIK senast SportExpressen pratade med honom.

- Jag är alltid sugen på att spela i AIK och det spelar ingen roll om jag har spelat utomlands. AIK är alltid nummer ett men sedan är det som så att vi har en pandemi och allt runtom kring. Man måste trots allt ta ställning till det också. Jag kan inte gå i flera månader igen utan klubb och sedan slog pandemin till och då väntade man bara på att något skulle ske, sa mittbacken för drygt tre veckor sedan. 

AIK vann träningsmatchen mot Elfsborg under söndagen med 2-0. Där AIK saknade flera nyckelspelare, bland annat ordinarie mittbacken Per Karlsson.