Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Milos avslöjar: ”Då får ledningen huvudvärk”

Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN
Foto: STEFAN JERREVÅNG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: STEFAN JERREVÅNG/TT / TT NYHETSBYRÅN

Hammarby vann första rundan i ECL-kvalet mot NK Maribor med 3-1.

För tredje matchen i rad hoppade Williot Swedberg, 17, in och denna gång fixade han en straff till hemmalaget.

– Ledningen här får huvudvärk för att jag ska byta Darijan Bojanic för en kille som är 17 år, säger tränaren Milos Milojevic. 

Publiken fick se Hammarby spela en Europamatch för första gången på 14 år och då bjöds de på en show.

Astrit Selmani gjorde hattrick och hemmalaget vann mot slovenska NK Maribor med 3-1. Samtidigt gjorde även 17-årige Williot Swedberg sitt tredje inhopp på kort tid, denna gång fixade han en straff efter bara några minuter på planen.

– Han gjorde tredje inhoppet i dag, bra inhopp igen. Som jag har sagt för mig spelar det ingen roll om han är ung eller inte, han är bra. Darijan Bojanic var lite uppochner och jag tänkte: ”Vad har jag på bänken, en mittfältare med bra fötter”, säger tränaren Milos Milojevic.

Milojevic: ”Ledningen får huvudvärk”

Swedberg gjorde ett väldigt uppmärksammat första inhopp för Hammarby när han satte ett drömmål efter bara en minut på planen, framför pappan och Bajen-legendaren Hasse Eskilsson. Nu skämtar Milojevic om att Hammarbyledningen inte uppskattar när han byter ut rutinerade pjäser.

– Ledningen här får huvudvärk för att jag ska byta Darijan Bojanic för en kille som är 17 år. Jag kanske är galen, men för mig spelar det ingen roll. För min del om du är ung eller gammal, spelar ingen roll. I går tittade jag Röda Stjärnan och den bästa spelaren var 38 år gammal. Jag tänker så om spelare, inte hur unga eller gamla de är. 

Han fortsätter:

– Det är en bra kille han håller benen på jorden, jag hoppas att han ska få fler chanser och jag hoppas att han ska få starta en match, säger Milojevic.