Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Milojevic hyllade Hammarby-duon

Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN
Foto: EMMA WALLSKOG / BILDBYRÅN
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Akinkunmi Amoo och Mohammed Aziz Outtara fixade 3-0-segern mot IFK Göteborg. 

Efteråt hyllades duon av tränaren Milos Milojevic. 

- Jag är väldigt nöjd med deras utveckling här, säger han. 

Akinkunmi Amoo satte 1-0 redan efter sex minuter. Senare spelade han fram Mohammed Aziz Outtara till 2-0-målet. Tillsammans såg Hammarbys afrikanska duo till att Bajen tog en relativt enkel seger mot IFK Göteborg. Efter matchen hyllades också duon av tränaren Milos Milojevic. 

- Jag är jättenöjd med Aziz utveckling. Jag kan inte klaga på Amoo heller för han har sina spetskvaliteter. Nu är han också mer samspelt med Astrit Selmani och Gustav Ludwigson. Och han jobbar hårt vilket han visat de här två sista matcherna, säger han. 

”Är jättenöjd med dem”

Milojevic menar att de inte behöver stressa fram något med duon. 

- Vad det gäller Aziz är jag jättenöjd med hans utveckling sedan jag kom.  Jag gillar spelare som kan spela på olika positioner. Han bra på att bryta anfall och gå snabbt rakt fram. Stor och stark i luften också. Så jag är nöjd där. 

- Han har också mer att visa, precis som Amoo. Vi är inne i en bra process med dom. Vi har heller ingen stress att sälja dom, utan vi kan jobba i lugn och ro och göra dem bättre, säger Milojevic. Hammarby vann till slut med 3-0 efter att Vladimir Rodic fastställt slutresultatet till 3-0 med en läcker lobb.