Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

...men framtiden osäker för ”Milo”

Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN

Alexander Milosevics framtid är oklar med ett utgående avtal.

Mittbacken har ännu inte fattat ett definitivt beslut.

– Det finns ett intresse och vi har pratat lite, säger AIK-backen.

Alexander Milosevic kontrakt med AIK sträcker sig året ut men i kontraktet finns en option på två optionsår. Optionen han har i kontraktet är en så kallad tvåvägsoption. Det betyder att både Milosevic och AIK måste vara överens om en fortsättning före ett visst datum efter säsongen för att den optionen ska börja gälla. 

Det räcker alltså att den ena parten inte vill förlänga för att han ska bli en bosmanspelare inför säsongen 2022. Milosevic förklarar, inför mötet med Sirius, att parterna pratat kort om framtiden men att bilden kommer klarna betydligt mer efter säsongen.

– Vi får se efter matchen. Vi har pratat lite grann och man ska aldrig säga aldrig inom fotboll. Det är ganska mycket som spelar in i vissa saker, vi får se vad som händer, säger Milosevic.

Vad spelar in?

– Det är olika delar. Saker längre fram även vad som händer på lördag.

”Har inget djupare svar”

När tar du ett beslut?

– Det är som alltid. Det är två parter. Jag har inget direkt besked. Vi får se vad som händer, jag har inte tänkt överdrivet mycket på det utan velat göra det bästa för AIK i allsvenskan.

Hur mycket är AIK på dig att stanna?

– Det finns ett intresse så vi har pratat lite. Det har blivit mer att efter sista matchen blir det mer specifikt. Det är bitar som spelar in. Farsan har pratat med Henrik Jurelius och jag vet inte hur långt de har kommit. Vi får se. Jag har inget djupare svar just nu.