Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Människor kommer alltid vilja byta ut dig”

Tio månader som klubbdirektör.

Efter ett turbulent 2020, en uppmärksammad transferutredning, trakasserier och en pandemi med tillhörande ekonomisk kris har Björn Wesström prövats i sin nya roll. 

Med ett årsmöte som snart stundar finns det krafter i AIK som redan vill flytta på honom.

I en stor intervju med SportExpressen ger han sin syn på klubbens riktning, kritiken mot sitt arbete och de kriminella element som hotar fotbollen i Sverige.

– Om jag hade jobbat på ett annat företag, skulle jag slutat på det företaget då också? Självklart inte. Hur långt ska det gå?, säger han.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 1 maj 2021 är det Expressens koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.