Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Målvakten saknades på Djurgårdens träning

Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: Stefan Jerrevång/TT / TT NYHETSBYRÅN

Aleksandr Vasiutin medverkade inte på torsdagens träning.

Om målvakten kan spela mot Varberg på söndag?

– Vi får se hur han mår på träningen i morgon, säger Thomas Lagerlöf.

Aleksandr Vasiutin har vaktat Djurgårdens mål ända sedan den 31 oktober då ryssen återigen fick chansen mellan stolparna borta mot Örebro efter en tids skada. Sedan dess har målvakten stått för Djurgården i tre raka matcher. 

På söndag ställs Blåränderna mot Varberg i en nyckelmatch i kampen om SM-guldet och när laget på torsdagen tränade på Tele 2 arena medverkade Vasiutin inte på träningspasset.

I stället vaktade Tommi Vaiho och Jacob Widell Zetterström varsitt mål när Djurgården mestadels fokuserade på spel.

Är det någon fara med Vasiutin inför Varberg?

– Det får vi se när det närmar sig. Han har ända sedan operationen varit lite svagare (fysiskt) och han har fått slå ganska många insparkar i några matcher. 

Lagerlöf inte orolig

– En extra dags återhämtningsträning behöver han sedan får vi se hur han mår på träningen i morgon. Än så länge är alla tillgängliga.

Har han tränat efter Norrköpingsmatchen?

– Vi tränade på tisdagen men det var mest återhämtningsträning sedan var vi lediga. I dag har vi kört på sedan får vi se hur det ser ut.

Är du oroliga med Vasiutins eventuella medverkan?

– Jag är inte orolig oavsett om han kan spela eller inte. Vi har andra bra målvakter, det är som det är, men än så länge ser det okej ut. Det var likadant efter förra matchen att Vasiutin hade några dagars extra.