Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Malmö FF vill inte ha kvar Melicharek

Foto: Nils Jakobsson
Malmö FF vill inte förlänga kontraktet med Dusan Melichárek. Trots att han är förstavalet när klubben i sommar ska kvala till Champions League.
- Jag får bara chansen för att Johan Dahlin är skadad, säger Dusan Melichárek.
Efter den här säsongen går Dusan Melicháreks kontrakt med Malmö FF ut.
Enligt uppgifter till SPORT-Expressen kommer han inte att erbjudas något nytt, i stället siktar MFF på att antingen sälja honom redan i sommar eller att han lämnar efter säsongen.
Orsaken ska vara upp­repade "attitydproblem", där Dusan inte ska ha accepterat sin roll som andremålvakt bakom Johan Dahlin.
- Jag har inga kommentarer. Alla frågor om mitt kontrakt får klubb­ledningen svara på, det är deras problem och inte mitt, säger Melichárek.
SPORT-Expressen avslöjade i fredags att MFF just nu jagar Brommapojkarnas Kristoffer Nordfeldt, men han blir inte klar förrän tidigast den 1 augusti när transferfönstret öppnar.

Vill inte kommentera

Dusan Melichárek vill inte heller kommentera Malmös jakt på en ny förstemålvakt.
- Jag säger samma sak där, inga kommentarer.
Trots sprickan mellan honom och klubben är det just han som kommer att vakta målet fram till i augusti då MFF, förutom sex allsvenska matcher, även ska försöka kvala till Champions League.
- Att spela så många matcher på kort tid är mer psykiskt påfrestande än fysiskt. Koncentrationen kan bli lidande, men det är ändå roligare att spela än att sitta vid sidan, säger Malmömålvakten Melichárek.
I dag väntar Gais på bortaplan. Under samma match för tre säsonger sedan stod Dusan Melichárek för en jättetavla i slutminuterna där MFF tappade poäng.
Efter matchen gjorde han "obscena gester" mot Gais- fansen och blev internt avstängd från matcher i en vecka.

"Ingen lätt uppgift"

- Gais är starka på sin hemmaplan så det här blir ingen lätt uppgift. Det är fortfarande långt tills Champions League-kvalet börjar, till dess måste vi försöka lägga all fokus på allsvenskan.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!