Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lauritsen-affären uppges spricka

Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN

Rasmus Lauritsen till Dinamo Zagreb? 

Enligt kroatiska Jutarnji håller affären på att spricka. Tidningen skriver att klubbarna inte kommer överens om prislappen.

Samtidigt erfar SportExpressen att Dinamos bud ligger på omkring 15 miljoner kronor och att förhandlingar pågår fortfarande.

Det var under måndagen som Aftonbladet rapporterade att IFK Norrköpings mittback Rasmus Lauritsen var på väg att säljas till kroatiska storklubben Dinamo Zagreb för omkring 18 miljoner kronor och att parterna låg i slutförhandlingar.

Nu ser affären ut att spricka, enligt rapporter från Kroatien. 

Enligt tidningen Jutarnji är Lauritsen och Dinamo Zagreb överens om spelarens personliga kontrakt men den kroatiska storklubben har inte lyckats komma överens med IFK Norrköping om övergångssumman.

Kräver mer för affär

SportExpressen erfar att Dinamos bud just nu ligger på omkring 15 miljoner kronor men att IFK Norrköping kräver närmare 20 miljoner kronor plus en vidareförsäljningsklausul.

Förhandlingar pågår fortfarande och det återstår att se ifall parterna kommer överens. Lauritsen har varit en nyckelspelare för ”Peking” denna säsong. 

Totalt har dansken spelat 21 allsvenska matcher och gjort sex mål samt fem assist. Kontraktet med klubben sträcker sig fram till 2022.

SportExpressen har sökt IFK Norrköpings manager Jens Gustafsson.