Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Lämnar Östersund – detaljer från ny klubb

Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN
Foto: PEDER EK / BILDBYRÅN

Douglas Bergqvist är på väg att lämna Östersunds FK. 

Enligt SportExpressens uppgifter är försvararen bara detaljer från att lånas ut till norska Haugesund fram till sommaren.

Douglas Bergqvist har tillhört Östersunds FK sedan säsongen 2014 då han anslöt till klubben efter en lång sejour i England där han var utlånad till flera klubbar.

Douglas Bergqvist på väg att lämna ÖFK

Sedan ankomsten till ÖFK har försvararen totalt hunnit med att göra 125 framträdanden för klubben och har också gjort ett antal matcher för ÖFK i Europa League.

Nu är Douglas Bergqvist på väg bort från klubben.

SportExpressen erfar att försvararen endast är några få detaljer från att lånas ut till den norska klubben Haugesund, som spelar i den norska högstaligan.


FÅ BÄST KOLL: Följ Östersund – direkt i Messenger 


Lån fram till sommaren

Lånet ska sträcka sig fram till den 31 juli i sommar och Bergqvist har rest till Norge för att bekanta sig med klubben och slutföra affären.

Om inget oförutsett händer förväntas spelaren skriva på det personliga kontraktet inom kort för att sedan presenteras av den norska klubben.

Den norska ligan drar i gång till helgen och för Haugesund väntar Strömsgodset på bortaplan i premiären. Det norska transferfönstret stänger den fjärde april.