Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lämnar Östersund – är klar för Hammarby

Dennis Widgren jublar tillsammans med Curtis Edwards. Foto: TOBIAS NYKÄNEN/ BILDBYRÅN
Dennis Widgren Foto: JOHAN AXELSSON/BILDBYRÅN
Foto: JOHAN AXELSSON / BILDBYRÅN

Dennis Widgren är klar för Hammarby. 

Enligt SportExpressens uppgifter har Östersundsförsvararen nu bestämt sig för Bajen och skrivit på för klubben. 

Vänsterbackens flytt blir officiell inom kort. 

SportExpressen kunde för någon dag sedan avslöja att Hammarby säljer Neto Borges till Belgien för drygt 20 miljoner kronor. Spelaren väntas åka ner till Belgien för att skriva på några dagar efter nyår. Igår skrev också belgiska tidningen Het Laatste Nieuws att klubben det handlar om är KRC Genk, dit Hammarby tidigare sålt Joseph Aidoo och Djurgården även sålt Omar Colley. Nu säljs alltså ytterligare en spelare från allsvenskan till klubben. 

Borges säljs till Belgien 

Samtidigt har Hammarby jobbat på att få in en ersättare och efter långdragna förhandlingar är det nu klart att det blir Dennis Widgren som ersättare till Borges. ÖFK:s vänsterback stod utan kontrakt efter den här säsongen och besökte för någon månad sedan Hammarby. 

Han har också haft anbud från BK Häcken och Östersund, men enligt SportExpressens uppgifter står det nu klart att han skriver på för Hammarby, något som Fotbolldirekt även rapporterar om idag. 

Widgren presenteras inom kort 

Vänsterbacken kommer att presenteras som Bajens nästa värvning inom kort och har också genomgått den obligatoriska läkarundersökningen. 

Dennis Widgren, 24, har gjort totalt 127 matcher för Östersund. Han var med och spelade i Europa League med ÖFK, som bland annat mötte Arsenal, Hertha Berlin och Galatasaray. Den här säsongen  gjorde han 21 matcher, två mål och två framspelningar och han gjorde mål mot bland annat Djurgården.