Lahne aktuell för spel i Djurgården

Foto: JOHAN BERNSTRÖM / BILDBYRÅN

Jack Lahne kan hamna i allsvenskan igen. 

Enligt SportExpressens uppgifter är anfallaren högaktuell för Djurgården - som väntas inleda förhandlingar med Amiens SC inom kort. 

Det var under tisdagen som Amiens tränare Oswald Tanchot bekräftade för den franska lokaltidningen Courrier Picard att Jack Lahne, som haft svårt att ta plats i Amiens SC, troligtvis kommer att lämna klubben. 

En comeback i allsvenskan är högaktuell för Lahne och enligt SportExpressens uppgifter är Djurgården den klubb som visar konkret intresse för spelaren. En kontakt mellan klubbarna väntas tas inom kort och Djurgården hoppas att förstärka med Lahne som tidigare varit utlånad till AIK och Örebro SK. Både ett lån och en permanent övergång ska vara aktuell. 

Lahne kan hamna i Djurgården 

19-åringen har gjort fyra matcher för den franska klubben i Ligue 2 den här säsongen och under utlåningen till Örebro blev det elva matcher och en framspelning medan han gjorde nio matcher och ett mål i AIK. Han var utlånad till AIK sommaren 2019 och till Örebro under sommaren 2020. 

– Jag vet inte vad som är senaste nytt, men han kommer att lämna eller lånas ut, sa tränaren angående Jack Lahne till sajten Le11amienois.fr enligt Fotbollskanalen.