Lagkaptenen sjuk - missar toppmötet

Publicerad
Elfsborg förföljs av skador.
I kvällens bortamatch mot Örebro tvingas lagkaptenen Martin Andersson att stanna hemma.
- Han är sjuk och kan inte följa med tyvärr, säger assisterande tränaren Peter Wettergren till Elfsborgs hemsida.
Även mittfältsstjärnan Martin Ericsson är fortsatt skadad och stannar hemma i Borås, enligt hemsidan.
Örebro tar emot Elfsborg på hemmaplan.
Senaste mötet, på Borås Arena, slutade 3–3.
Men nu får Elfsborg klara sig utan lagkaptenen och mittbacken Martin Andersson.
Anders Wikström väntas ersätta Andersson i startelvan.
Magnus Haglund gör dessutom ett par förändringar i startuppställningen.
Enligt Borås Tidning petas bland annat Stefan Ishizaki till förmån för unge talangen Niklas Hult.
Denni Avdic väntas också vara tillbaka i startelvan efter skadebekymmer.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag