Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lagerlöf: ”Får inte uttala mig”

Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN
Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN

Stormatch mot IFK Norrköping på söndag.

På torsdagens träning saknades Curtis Edwards som var sjuk.

– Jag får inte uttala mig, säger Thomas Lagerlöf.

Djurgården tog tre tunga poäng i bortapremiären mot Elfsborg. På söndag väntar hemmapremiär mot IFK Norrköping men på torsdagens träning saknades fyra spelare.

Curtis Edwards, som spelade från start mot Elfsborg, är sjuk och tränade inte. Samma gäller målvakten Jacob Widell Zetterström och mittbacken Jesper Nyholm medan Erik Berg fortsatt kör rehab i gymmet.

Efter träningen ville inte tränaren Thomas Lagerlöf ge några raka besked.

– Jag får inte uttala mig så mycket, det får läkarteamet göra. Vi var 19 spelare ute i dag så det är väl dom, säger han.

Om Isak Hien: ”En bit kvar”

Hampus Finndell var med igen?

– Ja, han var ute och tränade igen. Han tränade inte riktigt fullt och så, men det går framåt så får vi se när det närmar sig om han är tillgänglig eller inte.

Är någon spelare borta på söndag?

– Ja, det är väl spelarna sedan tidigare med Erik Berg, Jesper Nyholm och Axel Wallenborg men i dagsläget är det ingen skillnad mot veckan innan även om det fortfarande är ett par dagar kvar.

När kan Isak Hien spela igen?

– Inte igen på ett tag i varje fall, det är en bit kvar.