Saman Ghoddos. Foto: TOBIAS NYKÄNEN / BILDBYRÅNSaman Ghoddos. Foto: TOBIAS NYKÄNEN / BILDBYRÅN
Saman Ghoddos.  Foto: TOBIAS NYKÄNEN / BILDBYRÅN
Redan i vintras var Celta Vigo på jakt efter ÖFK-stjärnan. Foto: ROBERT HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅNRedan i vintras var Celta Vigo på jakt efter ÖFK-stjärnan. Foto: ROBERT HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Redan i vintras var Celta Vigo på jakt efter ÖFK-stjärnan.  Foto: ROBERT HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

La Liga-klubben jagar Saman Ghoddos igen

Publicerad

Redan i vintras var Celta Vigo ute efter Saman Ghoddos.

I sommar väntas de återigen försöka värva Östersundsstjärna, uppger ÖP.

Om en flytt blir av i sommar kan lördagens derby mot Sundsvall bli Ghoddos sista match för Östersund.

– Jag tänker bara att det kommer bli en fantastisk match på lördag, med ett derby, säger han till Östersunds-Posten

Redan i vintras visade Celta Vigo stort intresse för Saman Ghoddos.

Den spanska klubben var redo att betala omkring 50 miljoner kronor för anfallaren, men ÖFK valde att tacka nej till budet.

– Budet är inte tillräckligt högt i dag för att vi ska tacka ja. Vi känner att det finns bättre säljläge i sommar efter VM, förklarade Östersunds ordförande Daniel Kindberg beslutet då. 

Nu, ett halvår senare, är Celta Vigo fortsatt intresserade av Ghoddos, uppger Östersunds-Posten. 

Uppgifter: Celta Vigo ute efter Ghoddos

Tidningen uppger att Celta Vigo väntas skicka representanter till Jämtland för att inleda förhandlingar redan den här veckan. Affären skulle dock kunna äventyras av ett eventuellt tränarbyte i Celta Vigo, som efter en ojämn säsong ligger på 14:e plats i spanska ligan med en omgång kvar att spela.

På lördag möter Östersund Sundsvall, en match som kan bli Saman Ghoddos sista i klubben. Ghoddos är uttagen i Irans preliminära VM-trupp, och på grund av förberedelserna inför mästerskapet kan anfallaren missa ÖFK:s två sista matcher inför VM-uppehållet.

Om Ghoddos säljs i sommar skulle alltså matchen mot Sundsvall kunna bli hans sista i ÖFK.

– Så långt tänker jag inte. Jag tänker bara att det kommer bli en fantastisk match på lördag, med ett derby. Vi har varit bra där, säger Saman Ghoddos till ÖP. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag