Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

”Kommer jag att bli dömd för att jag säger det här?”

ÖREBRO. Han har gått från BK Forward till Malmö FF, till Hoffenheim och tillbaka till allsvenskan. Ut i världen igen och tillbaka hem en gång till. 

Med det kommer tankar och funderingar. Jiloan Hamad vill inte vara på någon annan plats i dag – men medger att han fått göra upp med drömmarna han hade som 23-åring.

– Kommer jag bli dömd för det här nu? säger 30-åringen som har landat i sin hemstad igen efter 13 år på vift.


Therese Strömberg har träffat Jiloan Hamad som berättar om varför han inte vill vara någon annanstans än i ÖSK, varför det är viktigt som fotbollsspelare att kunna berätta att man inte mår bra och om pappan som aldrig har slutat stötta vare sig honom eller hans moderklubb.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.