Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klubben bekräftar: Sex spelare lämnar

Fredrik Ulvestad.Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN
Jonathan Ring.Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Kevin Walker.Foto: HENRIK ISAKSSON / IBL

Ytterligare fem spelare lämnar Djurgården efter säsongen.

Det bekräftar klubbens sportchef Bosse Andersson för Fotbollskanalen.

– Samtliga spelare har inte blivit erbjudna kontrakt och vi har inte planerat att göra det heller, säger han till sajten.

I en uppmärksammad intervju med SportExpressen berättade Kevin Walker förra veckan att han lämnar Djurgården efter den här säsongen.

Nu bekräftar också klubbens sportchef Bosse Andersson att ytterligare fem spelare inte kommer stanna när deras kontrakt går ut efter säsongen.

Spelarna som lämnar är Erland Tangvik, Alexander Abrahamsson, Fredrik Ulvestad, Jonathan Ring och Oscar Pettersson.

Fem spelare lämnar Djurgården

– Samtliga spelare har inte blivit erbjudna kontrakt och vi har inte planerat att göra det heller, säger Bosse Andersson till Fotbollskanalen.

Fredrik Ulvestad är given på Djurgårdens mittfält och leder lagets interna skytteliga med elva mål i allsvenskan den här säsongen. Men han vill vidare i karriären.

– Jag har väldigt god kontakt med Fredrik och hans ambition är inte att spela fotboll i Djurgården 2021. Det har aldrig pågått en förhandling eller diskussion om det, säger Andersson.