Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klubbarna som jagar tidigare AIK-stjärnan

Den allsvenska silly season-säsongen är i full gång – och det är fortfarande klubbar som letar med ljus och lykta efter nyförvärv. 

AIK och Malmö FF letar anfallare, Norrköping och IFK Göteborg yttrar - och Varberg hoppas förstärka laget med tre spelare inom kort. 

I den sjätte delen av Sillyrummet med Daniel ”Disco” Kristoffersson får du följa med in bakom kulisserna på flera av de hetaste samtalsämnena.


✓ Klausulen som kan ge Hammarby 25 miljoner kronor

✓ Jack Lahne kan hamna i allsvensk klubb

✓ Klubbarna som vill ha Alexander Milosevic

✓ Claesson på väg till toppliga

✓ Anfallaren som Malmö FF varit på

✓ Och mycket, mycket mer


Varje måndag kommer du med Expressen Premium få en exklusiv inblick bakom kulisserna i de allsvenska klubbarna med Daniel Kristoffersson, Sveriges främste silly-journalist. Vem kommer de att värva, varför kommer de värva honom och hur går det till? ”Disco” har svaren.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 1 maj 2021 är det Expressens koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.