Premium:

Klubbarna som jagar tidigare AIK-stjärnan

Den allsvenska silly season-säsongen är i full gång – och det är fortfarande klubbar som letar med ljus och lykta efter nyförvärv. 

AIK och Malmö FF letar anfallare, Norrköping och IFK Göteborg yttrar - och Varberg hoppas förstärka laget med tre spelare inom kort. 

I den sjätte delen av Sillyrummet med Daniel ”Disco” Kristoffersson får du följa med in bakom kulisserna på flera av de hetaste samtalsämnena.


✓ Klausulen som kan ge Hammarby 25 miljoner kronor

✓ Jack Lahne kan hamna i allsvensk klubb

✓ Klubbarna som vill ha Alexander Milosevic

✓ Claesson på väg till toppliga

✓ Anfallaren som Malmö FF varit på

✓ Och mycket, mycket mer


Varje måndag kommer du med Expressen Premium få en exklusiv inblick bakom kulisserna i de allsvenska klubbarna med Daniel Kristoffersson, Sveriges främste silly-journalist. Vem kommer de att värva, varför kommer de värva honom och hur går det till? ”Disco” har svaren.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.