Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klart: Une Larsson förlänger med Dif

Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN
Foto: HENRIK ISAKSSON / IBL

Jacob Une Larsson stannar i Djurgården. 

Enligt uppgifter till SportExpressen har spelaren nu skrivit på ett nytt långtidskontrakt med Djurgården - och han blir kvar i klubben över säsongen 2024. 

Förlängningen väntas bli officiell inom kort

Jacob Une Larsson har varit en nyckelspelare i Djurgårdens lagbygge sedan han kom till klubben från Brommapojkarna 2016. Då skrev han på ett treårskontrakt med Blåränderna vilket var ett kontrakt som förlängdes två år senare. Under våren har sportchefen Bosse Andersson förlängt med ett gäng spelare, däribland Haris Radetinac, Tommi Vaiho, Elliot Käck, Hampus Finndell och även tränarduon Kim Bergstrand och Tomas Lagerlöf har förlängt sina kontrakt. 

Nobbade Lecce 

Förhandlingar med mittbacken, som har meriter från A-landslaget, har förts under ett par veckor utan att parterna nått en överenskommelse. Men enligt SportExpressens uppgifter är det nu klart att Une Larsson stannar i Djurgården. Mittbacken har skrivit på ett nytt långtidskontrakt med klubben vilket gör att han stannar i Djurgården över säsongen 2024. Totalt har 27-åringen gjort 144 matcher för klubben och även gjort 5 A-landskamper och 13 U21-landskamper för Sverige. Han tackade även i vintras nej till en övergång till italienska Lecce precis innan det internnationella övergångsfönstret stängde.