Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Fantastiskt att dra på sig tröjan igen"

Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/MICHAEL SCHWARZ IMAGO SPORTFOTODIENST

AIK och Grasshopper Club har till slut kommit överens. Nabil Bahoui lånas ut till AIK i ett avtal som dessutom innehåller en köpoption. 

 – Det ska bli fantastiskt att dra på sig AIK-tröjan igen, säger Bahoui till klubbens hemsida. 

Nabil Bahoui anslöt till AIK:s träningsläger i Dubai för ett par veckor sedan. Men det gjorde han utan att någon övergång hade blivit officiell. 

Nu har klubbarna nått en överenskommelse. 27-årige Bahoui lånas ut till AIK under våren. 

– Att få möjlighet att låna Nabil gör oss kortsiktigt bättre och ger oss möjligheten att utvärdera hur vi ser på varandra lite mer långsiktigt. Vi är stolta över att Nabil vill komma hem till AIK, säger sportchef Björn Wesström till klubbens hemsida. 

Avtalet innehåller även en köpoption. 

"Ska bli fantastiskt"

Nabil Bahoui lämnade AIK 2015 då han såldes till den saudiarabiska klubben Al-Ahli. Bahoui gjorde 75 matcher, 32 mål och 24 målgivande passningar under sin senaste sejour i AIK. 

– Jag är glad att klubbarna hittade en lösning, det ska bli fantastiskt att få dra på mig AIK-tröjan igen, säger Nabil Bahoui. 

Bahoui har även gjort åtta landskamper för svenska landslaget.