Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klart: Guldhjälten återvänder till AIK

UR ARKIVET: Nyblivna svenska mästaren om firandet
Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN

Alexander Milosevic är klar för AIK. 

Enligt SportExpressens uppgifter gjorde klubben klart de sista detaljerna med spelaren under gårdagen.

– Jag är stolt och glad över att återigen få representera klubben i mitt hjärta, säger Milosevic i ett pressmeddelande när övergången blev officiell. 

Det var i förra veckan som SportExpressen kunde avslöja att Alexander Milosevic bara var detaljer från en övergång till AIK. Klubben siktade på att ta göra klart med den förre guldhjälten under landslagsuppehållet. Detta efter att Per Karlsson blivit skadad och att nyförvärvet Jetmir Haliti även han blir borta en längre tid. Nu är också kontraktet med 29-åringen helt klart och de sista detaljerna gjordes klart under söndagen. Därmed återvänder nu mittbacken till AIK och blir en del av lagbygget. 

Presenterad: ”Jag är AIK”

Senare under måndagen blev övergången officiell. AIK skriver att värvningen möjliggjordes med hjälp av extern finansiering som fyra personer ligger bakom.

Kontraktet är skrivet över säsongen 2021 med två optionsår.

– Jag är stolt och glad över att återigen få representera klubben i mitt hjärta. Jag är AIK och varje träning och match jag gör i den svarta tröjan är ett stort ögonblick för mig. Nu längtar jag bara till att få komma tillbaka till laget och bidra till att vinna matcher, säger Alexander Milosevic i ett pressmeddelande.