Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Klart: Allsvenska avgörandet i TV4

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Josefine Loftenius
Foto: Bobbo Lauhage

Avgörandet i den allsvenska guldstriden blir gratis att följa i år.

IFK Norrköpings match mot Malmö FF på lördag kommer nämligen att sändas i TV4.

– Allt talar för att sista omgången blir en klassisk nagelbitare, säger Johan Cederqvist, sportchef på C More, i ett pressmeddelande.

I och med IFK Göteborgs 2-1-seger mot AIK lever guldhoppet för de blåvita i allra högsta grad. Men avgörande ligger fortfarande i skrällaget IFK Norrköpings händer. En seger i sista omgången borta mot Malmö FF säkrar guldet för Janne Anderssons gäng.

Allt talar alltså för att mötet på Swedbank stadion kan bli en rysare. Därför har TV4-gruppen valt att vidga sändningen utanför C More-tablån.

"Det känns toppen"

Dramat kommer även att visas i TV4.

– Allsvenskan är glödhet och allt talar för att sista omgången blir en klassisk nagelbitare. Med det trycket känns det toppen att låta även TV4:s tittare ta del av Malmö FF mot IFK Norrköping, säger Johan Cederqvist, sportchef C More, i ett pressmeddelande.

Olof Lundh i studion

Tommy Åström leder studion och har där sällskap av experterna Hasse Backe och Olof Lundh. Lasse Granqvist och Jens Fjellström sköter kommenterandet och Camilla Nordlund är reporter ute på planen. Jonas Dahlquist finns på plats i Göteborg för att bevaka IFK:s hemmamatch mot Kalmar FF.

Avgörandet startar klockan 12.30 i C More Sport, TV4 och på cmore.se. Samtliga matcher från avgörandet går att se exklusivt på C Mores kanaler, på cmore.se och i C Mores app.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde, sportälskare?

Följ SportExpressen på Facebook och Twitter – för en ännu större tillgång till de senaste och viktigaste nyheterna från sportvärlden.