Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klart: AIK bryter med anfallaren

Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Kolbeinn Sigthorsson har gjort sitt i AIK. 

Enligt SportExpressens uppgifter lämnar anfallaren klubben efter den här säsongen - och parterna bryter därmed kontraktet i förtid.  

Det i mars 2019 som AIK värvade in isländske anfallaren Kolbeinn Sigthorsson, som kom som bosmanspelare efter att bland annat ha representerat Nantes i Ligue 1. AIK skrev ett prestationsbaserat kontrakt med anfallaren och hans kontrakt sträckte sig över säsongen 2021. SportExpressen har tidigare berättat det funnits en option i anfallarens kontrakt och att allt talade för att den inte skulle utnyttjas. Enligt SportExpressens uppgifter står det nu också klart att Sightorsson kommer att lämna AIK efter den här säsongen.

Investerar i framtiden 

 Totalt hann det bli 17 matcher och två framspelningar i allsvenskan för 30-åringen. Under gårdagens match mot Kalmar FF satsade också AIK på Bojan Radulovic från start i stället för Sigthorsson och tränare Bartosz Grzelak gav också en tydig signal om att AIK därmed investerade i framtiden.