Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klart: AIK dumpar de tre guldhjältarna

Foto: ARVIDSON PETTER / ARVIDSON PETTER BILDBYRÅN
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES

Heradi Rashidi, Rasmus Lindkvist och Panajotis Dimitriadis lämnar AIK efter säsongen.

Trion får inte sina kontrakt förlängda.

– Det är tre spelare som alla var starkt bidragande till klubbens stora framgång 2018 och som därför för evigt kommer att vara inskrivna i AIK:s historiebok, säger klubbens sportchef Henrik Jurelius i ett pressmeddelande.

AIK har räddat upp säsongen 2020 och rensar nu i truppen inför nästa.

Det har tidigare stått klart att flera spelare inte kommer få sina kontrakt förlängda och nu meddelar klubben att tre guldhjältar får tacka för sig. Heradi Rashidi, Rasmus Lindkvist och Panajotis Dimitriadis lämnar efter säsongen.

– Det är tre spelare som alla var starkt bidragande till klubbens stora framgång 2018 och som därför för evigt kommer att vara inskrivna i AIK:s historiebok, säger sportchefen Henrik Jurelius till klubbens hemsida.

Dimitriadis: ”Kommer följa laget från sidan”

Jurelius fortsätter:

– Jag kommer för alltid att vara tacksam för deras avgörande prestationer och önskar samtliga ett stort lycka till i framtiden.

Även Panajotis Dimitriadis kommenterar faktumet att han inte spelar i AIK nästa säsong.

– Jag kommer aldrig att glömma SM-guldet där jag fick bidra med mitt första mål i ett viktigt skede av säsongen. Jag har alltid älskat klubben och den kommer alltid att vara hemma för mig. Jag kommer att följa laget från sidan och jag är säker på att vi ses igen i framtiden, säger han.