Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sportchefen lämnar ÖFK – sagt upp sig

Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Östersund och tränaren Per Joar Hansen har redan gått skilda vägar. Enligt uppgifter till SportExpressen står det nu också klart att sportchefen Adil Kizil lämnar klubben. 

Kizil har sagt upp sig och om inget oförutsett sker blir det officiellt inom kort.

Det var i mars som Östersunds FK tog in Adil Kizil som ny sportchef i klubben. Kizil kom då efter en sejour i Helsingborgs IF där han arbetade som chefsscout för föreningen.

Östersund har haft en tuff säsong i allsvenskan och det står med en omgång kvar av allsvenskan redan klart att klubben kommer att spela i superettan nästa säsong.

I förra veckan meddelade Östersund att man också går skilda vägar med tränaren Per Joar Hansen som tog över klubben i september i ett försök att rädda kvar laget i allsvenskan.

Nu kommer nästa smäll.

Enligt uppgifter till SportExpressen står det nu också klart att Kizil lämnar Östersund då han beslutat sig för att säga upp sig från sin tjänst som sportchef. Om inget oförutsett sker den närmsta tiden kommer det hela att bli officiellt inom kort.

Adil Kizil har utöver sina tjänster i Helsingborg och Östersund också varit sportchef i Dalkurd.

Tidigare ÖFK-ordföranden i november 2019 om domen på tre års fängelse