Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kärleksförklaringen – till Östersunds FK

Foto: ROBERT HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Graham Potter har gjort succé i Östersunds FK.

Engelsmannen har lett klubben från division två till slutspel i Europa League.

Men att succétränaren ska lämna Östersund för en utländsk klubb är inte speciellt troligt, menar hans bror Andrew.

– Jag tror inte att han behöver en engelsk klubb, säger Andrew till Östersunds-Posten

En tävlingsmatch återstår för Östersunds FK 2017 - Hertha Berlin borta i Europa League. ÖFK är redan klara för slutspel, men kan i händelse av seger säkra förstaplatsen i gruppen och därmed få en enklare lottning i sextondelsfinal.

På plats i England finns Potters pappa Gordon och bror Andrew. I en intervju med Östersunds-Posten berättar de om Graham Potters framtid som tränare - som de utgår från är i Östersund.

– Han trivs med Östersund och den utmaning som finns här. Jag tror att både han och Östersund bara kommer att fortsätta växa. Med Daniel Kindberg vid rodret kommer klubben bara fortsätta att sträva efter titlar. Med den passion både klubben och min bror har ser jag det inte som att det skulle vara långt borta med Champions League.

"Tror inte han behöver en engelsk klubb"

I takt med framgångarna med Östersund har Graham Potter fått allt mer uppmärksamhet hemma i England. Men att återvända till hemlandet är inget måste för Graham Potter som tillsammans med Daniel Kindberg byggt upp Östersunds FK, menar hans bror Andrew. 

– Han är ovanlig just nu som en framgångsrik engelsman som tränare utomlands. Det kommer alltid att vara rykten, men jag tror inte att han behöver en engelsk klubb. Han skulle inte ha möjligheten att bygga upp en klubb på samma sätt i England.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!