Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kan flytta i vinter – men inte till AIK

Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

Anton Salétros kan lämna ryska Rostov i vinterfönstret.

Enligt uppgifter till SportExpressen är spelaren högaktuell för den ungerska storklubben Ferencvaros som tagit en första kontakt med Rostov.

Anton Salétros var under säsongen 2019 utlånad från ryska Rostov till AIK. I år blev det 26 matcher i AIK-tröjan och totalt två mål och två assist.

Låneavtalet mellan AIK och Rostov sträcker sig formellt till den 31 december. Det är dock i dagsläget osäkert om det blir en fortsättning i Rostov för mittfältaren.

Jagas av ungersk storklubb

Enligt uppgifter till SportExpressen är Anton Salétros högaktuell för ungerska storklubben Ferencvaros där en affär kan bli av i vinter.

Ferencvaros har tagit en första kontakt med Rostov och nu återstår vidare förhandlingar mellan parterna. Rostov är villigt att sälja spelaren om man får ett bud omkring 5-6 miljoner kronor i vinter, erfar SportExpressen.

Spelade i Ungern 2017

Ferencvaros leder just nu den ungerska högstaligan, fyra poäng före tvåan MOL Fehrevar. Under hösten har klubben också spelat i Europa League-gruppspelet där man ställts mot Espanyol, Ludogorets och CSKA Moskva.

Anton Salétros har tidigare spelat i Ungern. Säsongen 2017 var han utlånad till Ferencvaros ärkerival Ujpest FC. Rostov värvade Anton Salétros från AIK i juni 2018.