Suljevic stängs av efter skallningen

Smajl Suljevic.
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Imad Khalili.
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Imad Khalili står tillsammans med Hammarbys sportchef Jesper Jansson utanför Gavlevallen där han förhördes av polis efter att ha blivit skallad.
Foto: ANEL AVDIC

Smajl Suljevic skallade Imad Khalili efter Dalkurd-Hammarby.

Dalkurd väljer att stänga av spelaren från träningar och matcher de kommande veckorna.

Avstängningen ska i första hand gälla fram till den 18 september.

Matchen mellan Dalkurd och Hammarby var över när Smalj Suljevic och Imad Khalili rök ihop på en parkering utanför matcharenan. Bråket slutade med att Khalili skallades blodig av Dalkurds mittfältare.

Hammarbys sportchef Jesper Jansson meddelade att klubben skulle polisanmäla händelsen – och senare på onsdagen kunde läkarna bekräfta att Khalilis näsben gått av.

Suljevic stängs av 

Dalkurd skickade ut en ursäkt för Suljevics övertramp, och nu kommer de dessutom att använda sig av intern bestraffning. Suljevic stängs av från både träning och matcher fram till 18 september.

Suljevic skrev själv om händelsen på sitt Instagram-konto. 

"Jag har bett om ursäkt till Imad Khalili personligen och jag är ledsen för den situation som uppstod, men framför allt för mitt agerande utifrån den. Jag önskar att jag kunde göra det ogjort men vi är bara människor och ibland gör vi misstag, jag är beredd att ta konsekvenserna för mitt. Jag ber än en gång om ursäkt till alla", skrev Suljevic.