Marcus Antonsson nära värvas av MFF

Foto: ERIK SIMANDER / BILDBYRÅN
Foto: SUVAD MRKONJIC / BILDBYRÅN

Här är spelaren som kan bli Malmö FF:s nästa värvning. 

Enligt SportExpressens uppgifter är Marcus Antonsson detaljer från MFF och väntas genomgå läkarundersökningen redan under fredagen. 

Dessutom kan klubben göra klart med både Guillermo Molins och Romain Gall den kommande veckan - och där pågår fortfarande förhandlingar mellan parterna. 

Malmö FF har jobbat på bred front att förstärka truppen. Och SportExpressen har tidigare avslöjat att klubben kan göra klart med Guillermo Molins i dagarna och där är en lösning bara små detaljer bort. Dessutom förhandlar MFF med GIF Sundsvall angående mittfältaren Romain Gall. Där har parterna inte lyckas hitta en lösning ännu men MFF hoppas att ta in honom som ersättare till Mattias Svanberg. 

Samtidigt har MFF även försökt köpa loss Vladimir Rodic från Silkeborg, men så sent som för några dagar sedan nobbade danskarna ytterligare ett bud på spelaren och det är fortfarande osäkert vad som händer gällande den affären. 

Samtidigt kan nu MFF vara på väg att göra klart med ytterligare en offensiv förstärkning. 

Marcus Antonsson på väg mot comeback

Det handlar om förre Kalmar-anfallaren Marcus Antonsson, som varit utlånad från Leeds till Blackburn den här säsongen. Han var med och sköt upp Blackburn till The Championship men Leeds har aviserat att det inte avser att satsa på anfallaren. 

Nu kan det bli en återkomst i allsvenskan. 

Enligt SportExpressens uppgifter förhandlar MFF med spelaren. Malmö FF är överens med Leeds och har fått tillåtelse att träffa spelaren. Planen är att han ska genomgå läkarundersökningen redan i dag och om parterna kommer överens om de sista detaljerna presenteras han officiellt inom kort. 


LÄS MER: Allsvenskan 2018 – spelschema, resultat, tabell

FÖLJ DITT LAG I ALLSVENSKAN: Få nyheter skickade i Messenger direkt till telefonen

LÄS MER: Följ allsvenskan här – mål, highlights och direktrapport

LÄS MER: Fotbolls-VM i tv – tider och kanaler