Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Junes Barny klar för Hammarby

Foto: BILDBYRÅN
Foto: KRISTER ANDERSSON / BILDBYRÅN

Här är spelaren som blir Hammarbys nästa värvning. 

Enligt uppgifter till SportExpressen är Junes Barny i princip klar för Bajen - och klarar spelaren läkarundersökningen som väntas göras under torsdagen kan han presenteras officiellt redan på fredag.  

Hammarby är med i toppen av allsvenskan och slåss om SM-guldet den här säsongen. Bajen är tvåa i tabellen, en poäng bakom serieledande AIK med IFK Norrköping som trea och Djurgården som fyra.  

Bajen tappade dock värdefulla poäng i senaste allsvenska matchen mot Östersunds FK när ÖFK vände 0-1-underläge till en 2-1-seger på Tele2 arena. 

 

LÄS MER: Allsvenskan 2018 – spelschema, resultat, tabell

FÖLJ DITT LAG I ALLSVENSKAN: Få nyheter skickade i Messenger direkt till telefonen

 

Sålde Pa Dibba 

Samtidigt har Hammarby jobbat på att förstärka truppen efter att klubben sålt Pa Dibba till kinesiska andraliga.  

Och enligt SportExpressens uppgifter är nu ett nyförvärv i redan klart. Det handlar om förre GAIS-spelaren Junes Barny som klubben förhandlat med under ett par veckor. 

I går gick de sista detaljerna igenom och spelaren kommer till Stockholm under dagen för att genomgå läkarundersökningen. Klarar Barny den så presenteras han som Hammarbys nästa värvning, troligtvis redan under morgondagen. Det kan även dröja till början på nästa vecka innan övergången blir officiell. 

28-åringen kommer senast från en sejour i GAIS där han bröt kontraktet och värvas alltså till Bajen som bosmanspelare. Barney har även representerat Högaborg, Ängelholm och Halmstad BK samt varit en sejour i Marocko i Difaa El Jadida. 

 

LÄS MER: Följ allsvenskan här – mål, highlights och direktrapport

LÄS MER: Fotbolls-VM i tv – tider och kanaler 

 

Junes Barny klar för Hammarby 

Barney kan spela både som anfallare och mittfältare och har sammanlagt gjort 30 matcher i allsvenskan och 70 matcher i superettan. I allsvenskan har det sammanlagt blivit fyra mål och i superettan har spelaren gjort 15 mål och elva framspelningar.

SportExpressen har förgäves sökt Hammarbys sportchef Jesper Jansson för en kommentar. 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!