Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klart: Djurgården värvar in målvakt

Erland Tangvik
Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Här är Djurgårdens senaste nyförvärv. 

Provtränande målvakten Erland Tangvik, 22, erbjuds ett kontrakt - och åker med på träningslägret till Sydafrika på måndag. 

- Det känns bra, jag har bestämt mig, säger han.

Djurgården har letat efter en tredjemålvakt att förstärka truppen med inför det kommande Champions League-kvalet. Och i början av veckan meddelade klubben att den norske målvakten Erland Tangvik, som tillhör Trondheimsklubben Tiller IL, skulle provträna med klubben under den här veckan. 

Letat förstärkning 

Detta efter att tredjemålvakten Jacob Widell Zetterström tvingats avstå hela säsongen på grund av skada.

– Erland är här för att bekanta sig med Djurgården och vara med oss under träning den här veckan. Eftersom Jacob är skadad så kommer vi att behöva en tredjekeeper och därför vill vi se Erland på plats, sa Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till klubbens hemsida i måndags. 

Och nu står det alltså klart att Djurgården erbjuder spelaren ett kontrakt och Erland Tangvik kommer att åka med på träningslägret i Sydafrika.