Foto: Jane Wessels
 Foto: Jane Wessels

Johansson är fortsatt aktuell för allsvenskan

Publicerad

Utlåningen till belgiska Beerschot AC blev aldrig av. Nu öppnas dörren igen för en flytt till allsvenskan.

- Ingenting är uteslutet med Sverige, säger hans rådgivare Carl Fhager till SportExpressen.se.

För en vecka sedan pekade det mesta på att Emil Johansson, 26, skulle lånas ut till belgiska Beerschot AC. Men affären gick i stöpet – och nu är ytterbacken tillbaka i Groningen.

– Emil har kontrakt med Groningen och vi vet inte säkert vad som händer. Det kan bli så att han stannar, säger hans rådgivare Carl Fhager till SportExpressen.se.

Allsvenska dörren öppen

Johansson kopplades tidigare ihop med IFK Göteborg, som nu har gjort klart med ytterbacken Ludwig Augustinsson. Men dörren till allsvenskan står fortfarande öppen.

– Ingenting är uteslutet med Sverige, säger Fhager.

Har ni någon kontakt med svenska klubbar?

– Vi har ingen konkret kontakt med svenska klubbar just nu.

"Då ska vi sätta oss ner"

Men med utländska klubbar?

– Nej, inte det heller. Han är precis tillbaka från sin semester så vi ska sätta oss ner och utvärdera situationen i dagarna. Vi tittar på olika alternativ.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag