Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jättelöftet förlänger kontraktet med Bajen

Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN
Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN

Här är Hammarbys glädjebesked.

Enligt SportExpressens uppgifter är klubben överens med mittfältstalangen Aimar Sher, 17, om ett nytt kontrakt. Det nya avtalet sträcker sig till 2022.

Aimar Sher fick göra allsvensk debut för Hammarby som 16-åring i fjol. Några månader senare skrev mittfältstalangen på ett ungdomskontrakt med klubben.

– Det här är ett kvitto på det fina arbete som bedrivs i akademin, och nu är det upp till oss som klubb och spelarna att förädla den potential de besitter, sa sportchefen Jesper Jansson i samband med kontraktsförlängningen.

Sher har därefter tränat med a-laget regelbundet och fått spela ett antal matcher, bland annat i svenska cupen och i allsvenskan.

Aimar Sher.Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN

Skriver på för tre år

Den 2 juli gjorde Sher allsvensk debut från start hemma mot Varberg, en match som Hammarby vann med 1-0. Tonåringen spås en lysande framtid och har enligt uppgifter i Holland jagats av Groningen. 

Men nu kan SportExpressen berätta att Shers framtid är grönvit.

Enligt uppgifter till SportExpressen är Hammarby och 17-åringen överens om ett nytt kontrakt. Det nya avtalet sträcker sig till och med 2022.